Pokaż koniec

Wersja do druku | Zapisz | Dodaj do Ulubionych   Wyślij nową wiadomość Sonda:
Autor: Temat: Rajd Krakowski
Grzesiek_D
AG MEMBER

Zarejestrowano: 18-1-2007
Miasto: Wieliczka

[*] wysłano w 17-7-2010 o godz. 21:04 Odpowiedz cytując
Rajd Krakowski

Panowie, moze jakas relacja oczami zawodnika i kibica z tej zenady?
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
qbus
AG Member

Zarejestrowano: 11-3-2008
Miasto: Myślence

[*] wysłano w 18-7-2010 o godz. 14:42 Odpowiedz cytując
hmm... 2 odwolane odcinki to cos czego mozna sie bylo spodziewac, w tej kwesti w pl sie chyba nic nie zmieni a w malopolsce to juz w ogole. z mojej strony ogarnialo mnie tylko czasami przerazenie gdy widzialem w jakich miejscach stoja kibice, po 1 ktos byl idiota ze pozwolil im tam stac (chociaz ludzi z zabezpieczenia przy trasie jak na lekarstwo, wiec mozliwe ze nawet nikt im uwagi nie zwrocil) a po 2 trzeba byc idiota zeby takie miejsca do ogladania rajdu wybierac.

RHO
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
3zeR
AG MEMBER

Zarejestrowano: 20-1-2007
Miasto: Kraków

[*] wysłano w 18-7-2010 o godz. 21:51 Odpowiedz cytując
ze strony serwisu trzeba powiedizec ze nuda, nuda i jeszcze raz nuda, jedyny plus ze stare znajome twarze sie zobaczylo

Pokaż profil użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U 3zeR's Aim Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu 3zeR's Yahoo
Karcher
AG MEMBER

Miasto: KMY

Nastrój: 5uck my d7ck

[*] wysłano w 19-7-2010 o godz. 07:14 Odpowiedz cytując
a z mojej strony, to najlepiej zainwestowana kasa w życiu, gdyż na rajd nie pojechałem:)

Która chce iść do mnie posłuchać plyt i zobaczyc klaser ze znaczkami??

WWW.KITCARSWEB.CZ
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
obajt
Ścigant

Zarejestrowano: 30-9-2007
Miasto: Mexico

Nastrój: mi obiad

[*] wysłano w 19-7-2010 o godz. 15:29 Odpowiedz cytując
Ja tam nie moge narzekac bo problemow organizacyjnych nie miałem z nim. To ze odwołali 2 odcinkli to normalne i spodziewałem sie tego, wiec zero zaskoczenia. Pozniej czekalismy do startu z 20min ale jak sa wypadki to normalne. Ogólnie dobrze sie bawiłem wiec krakowski dla mnie extra:)
SoszkA
AG MEMBER
**

Zarejestrowano: 25-1-2007

Nastrój: :)

[*] wysłano w 20-7-2010 o godz. 12:25 Odpowiedz cytując
Jak dla mnie kiszka, ale po tym co się dowiedziałam od znajomych to można się było spodziewać że tak to będzie wyglądać.
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
Grzesiek_D
AG MEMBER

Miasto: Wieliczka

[*] wysłano w 20-7-2010 o godz. 21:44 Odpowiedz cytując
a co sie ciekawego dowiedzialas ?
SoszkA
AG MEMBER
**

Zarejestrowano: 25-1-2007

Nastrój: :)

[*] wysłano w 26-7-2010 o godz. 11:11 Odpowiedz cytując
Grześ to na PW bo jak by co to siać propagandy nie będę ;)
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
Wyślij nową wiadomość Sonda:

Pokaż początek