Pokaż koniec

Wersja do druku | Zapisz | Dodaj do Ulubionych   Wyślij nową wiadomość Sonda:
Autor: Temat: GP Kanady
sam_RT
AG MEMBER

Zarejestrowano: 18-1-2007
Miasto: Dobczyce

Nastrój: jak by nie było jest bardzo miło

[*] wysłano w 7-6-2008 o godz. 20:04 Odpowiedz cytując
GP Kanady

No kwalifikacje poszły Robertowi świetnie. Jak myślicie, będzie pierwsze zwycięstwo?? :D

AG najlepszym w świecie klubem jest......

http://pl.youtube.com/samRT81 - moje klipy w sieci
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U
Karcher
AG MEMBER

Miasto: KMY

Nastrój: 5uck my d7ck

[*] wysłano w 7-6-2008 o godz. 21:06 Odpowiedz cytując
Ja obstawiam ze pudła nie bedzie. Ale życze mu jak najlepiej:yes:

Która chce iść do mnie posłuchać plyt i zobaczyc klaser ze znaczkami??

WWW.KITCARSWEB.CZ
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
mat_pta
Niedzielny kierowca
**

Zarejestrowano: 21-1-2007
Miasto: Węgrzce Wielkie (Kraków)

[*] wysłano w 7-6-2008 o godz. 21:10 Odpowiedz cytując
pudło będzie, tylko pytanie na ktorym miejscu :P
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż strony domowej użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
Kilam
Szofer

Zarejestrowano: 21-4-2008
Miasto: Kraków

Nastrój: na strój, lecą mole :-p

[*] wysłano w 7-6-2008 o godz. 21:15 Odpowiedz cytując
obstawiam 2 albo 3.... Chociaż gdyby sie okazało że Hamilton miał lekki bolid a nasz Kubica nie ?.... tylko domysły ;-)
Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
sam_RT
AG MEMBER

[*] wysłano w 8-6-2008 o godz. 10:56 Odpowiedz cytując
Ja też liczę na podium. A jak by poszło bardzo dobrze, to pierwsze może być. Kiedyś musi być, więc może dzisiaj :D ? Osłodziło by to nam ew. porażkę z Niemcami :).

Pokaż profil użytkownika E-Mail Użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U
Michal
Rajdowy maniak

Zarejestrowano: 17-1-2007
Miasto: Wieliczka

Nastrój: OK

[*] wysłano w 8-6-2008 o godz. 19:13 Odpowiedz cytując
OGIEEEEEEEN!!!!!!!! 20 okrazen tylko!!!!!

http://www.embitt.pl - strony internetowe, projekty graficzne ulotek, bannerów, plakatów, wizytówek, logotypów, kalendarzy, artykułów reklamowych, fotografia produktowa, identyfikacja wizualna.

http://www.splywam.pl - samotny spływ Wisłą od jej źródeł aż po ujście

Lengyel Magyar két jó barát, eggyütt harcol s issza borát
qbus
AG Member

Zarejestrowano: 11-3-2008
Miasto: Myślence

[*] wysłano w 8-6-2008 o godz. 19:44 Odpowiedz cytując
podczas koncowki wyscigu spocilem sie jak pedofil w smyku!! brawo.

RHO
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
Michal
Rajdowy maniak

Zarejestrowano: 17-1-2007
Miasto: Wieliczka

Nastrój: OK

[*] wysłano w 8-6-2008 o godz. 19:51 Odpowiedz cytując
MASAKRA!! :D Dawno takich emocji nie bylo :D Gratulacje dla Roberta... Pilka nozna to syf - tylko motorsport sie liczy!!

http://www.embitt.pl - strony internetowe, projekty graficzne ulotek, bannerów, plakatów, wizytówek, logotypów, kalendarzy, artykułów reklamowych, fotografia produktowa, identyfikacja wizualna.

http://www.splywam.pl - samotny spływ Wisłą od jej źródeł aż po ujście

Lengyel Magyar két jó barát, eggyütt harcol s issza borát
obajt
Ścigant

Zarejestrowano: 30-9-2007
Miasto: Mexico

Nastrój: mi obiad

[*] wysłano w 8-6-2008 o godz. 19:57 Odpowiedz cytując

Pilka nozna to syf - tylko motorsport sie liczy!!

i zeby mnie nikt o tych gejach od kopanej nie pisał bo nie sa nam potrzebni po zatym sa beznadziejni.

Robert jest liderem mistrzostw świata i oby tak do końca sezonu a nawet świata:cool:
Pokaż profil użytkownika Pokaż wszystkie wiadomości użytkownika Użytkownik U2U Ten użytkownik posiada komunikator Gadu-Gadu
sam_RT
AG MEMBER

[*] wysłano w 8-6-2008 o godz. 22:16 Odpowiedz cytując
No i jak pisałem, tak się stało :). Jestem tak dumny, że normalnie łezka w oku mi się zakręciła jak grali Mazurka Dąbrowskiego. Prawie się ze szczęścia popłakałem. Piękny to był wyścig. Jak Hamilton zdemolował Raikonena, to już byłem pewny, że Robert to wygra. Chwile grozy przeżyłem jak Alonso się rozwalił, ale widać, że kolega Roberta, bo wiedział gdzie ma skończyć wyścig :). Ogólnie świetna niedziela: Robert wygrywa GP i obejmuje prowadzenie w klasyfikacji generalnej, Bębny wygrywają Rajd Polski, Sołek wygrywa eliminację Mistrzostw Europy. Poprostu cudnie. Tylko te patałachy od piłki kopanej jak zwykle polegli. Powinno się tą dysplinę zlikwidować jak najszybcie, bo już podono rozrabiają pijane zjeby nazywające sie kibicami.

ROBERT JESTEś WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siekier
AG MEMBER

Zarejestrowano: 19-1-2007

Nastrój: boldog :D

[*] wysłano w 9-6-2008 o godz. 05:39 Odpowiedz cytując
najwazniejsze ze w motorsporcie dobrze sie dzieje, pilka nigdy mnie nie interesowała i nie bedzie. Trzeba sie bedzie styknąć tak na nastepny wyscig jak wczoraj. Emocji nie brakowało :D
qbus
AG Member

Zarejestrowano: 11-3-2008
Miasto: Myślence

[*] wysłano w 26-2-2010 o godz. 20:56 Odpowiedz cytując
Mistrz wyścig :devil::devil::devil:

RHO
Karcher
AG MEMBER

Miasto: KMY

Nastrój: 5uck my d7ck

[*] wysłano w 27-2-2010 o godz. 10:45 Odpowiedz cytując
nie pij tyle:D

Która chce iść do mnie posłuchać plyt i zobaczyc klaser ze znaczkami??

WWW.KITCARSWEB.CZ
Wyślij nową wiadomość Sonda:

Pokaż początek